duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Peste 100 de perechi de încălțăminte contrafăcute indisponibilizate de polițiști

  de Special Arad | 25 mai 2018, 11:29 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat ieri o acțiune cu efective mărite pe linia drepturilor de proprietate intelectuală.

  Astfel, a fost depistat ieri în flagrant, un bărbat care încălca normele legislației privind drepturile de proprietate intelectuală.

  În fapt, bărbatul, un cetățean chinez, oferea spre comercializare dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, produse de încălțăminte care purtau însemnele unei mărci similare cu o marcă înregistrată.

  133 de perechi de încălțăminte în valoare de aproximativ 13.300 de lei,  au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de obiecte care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.