David Popovici, din nou campion! A cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de Juniori din Peru

  de Special Arad | 1 September 2022, 8:46 AM | Sport | Undeva

  0

  (foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne-România )

  După titlul obținut în proba de 4x100m liber, David Popovici (17 ani) a cucerit medalia de aur și în proba de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Juniori din Peru.

  David Popovici s-a menajat în serii, nu a forțat deloc, dar s-a calificat cu cel mai bun timp și a obținut șansa de a înota pe culoarul cu numărul 4.

  Campion mondial și european anul acesta în competițiile destinate seniorilor, David și-a respectat statutul. A controlat într-o manieră impresionantă cursa și a încheiat în 1:46,18, mult în fața maghiarului Meszaros și a italianului Bertoni. Timpul sportivului legitimat la CS Dinamo înseamnă și un nou record al competiției.

  David Popovici va lua startul și în seriile probei de 100 de metri liber, acolo unde deține recordul mondial absolut. Calificările sunt programate sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17:59.

  Sursă gsp.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.