Peste 100 de anvelope uzate transporta ilicit un neamț, așa că s-a ales cu o amendă „frumoasă”

  de Special Arad | 23 octombrie 2014, 1:12 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimirescu au depistat şi oprit în trafic un transport ilicit cu peste 100 de anvelope uzate.

  Poliţiştii au depistat în trafic pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, un bărbat, cetăţean german, în timp ce transporta cu o autoutilitară 107 anvelope uzate, de diferite dimensiuni, fără a deţine documente de provenienţă pentru marfa transportată.

  Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 de lei, iar cele 107 anvelope au fost reţinute în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.