sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pese 7000 doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 ore

  de - | 19 septembrie 2021, 6:08 PM | Naţional

  0

  Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică, 7.376 doze de vaccin anti-coronavirus au fost administrate românilor în ultimele 24 ore, din care 5.727 prima doză și 1.649 a doua doză.

  Conform aplicației Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 19 septembrie, ora 17:00, este următoarea:

  pv

  În ultimele 24 de ore, a fost raportată o singură reacție adversă, iar în total sunt în curs de investigare 66 reacții adverse.

  radv

  Deoarece programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20:00, numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17:00 – 20:00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

  „Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan și instantaneu, apar diferențe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, precizează CNCAV.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.