Un bărbat din Neamț a avut parte de o moarte agonizantă. Acesta și-a găsit sfârșitul după ce a fost străpuns de țepușele unui gard

  de - | 23 August 2021, 2:34 PM | Naţional

  0

  Un bărbat a avut parte de un sfârşit teribil, murind tras în ţeapă, într-un gard, nefericitul incident petrecându-se după ce victima băuse cu doi cunoscuţi.

  Un incident tragic s-a petrecut ieri seară, 22 august 2021, în puterea nopţii, în localitatea Nemţişor, comuna Vânători, judeţul Neamţ, un bărbat în vârstă de 40 de ani decedând după ce a fost străpuns de ţepuşele unui gard.    Duminică, acesta a consumat băuturi alcoolice cu doi cunoscuţi, în localitatea menţionată, la un moment dat a plecat, dar a decis să se întoarcă. A vrut să sară un gard, dar acest lucru avea să-i fie fatal.

  „În jurul orei 22.30, proprietarul imobilului a auzit strigăte şi ieşind în faţa imobilului a identificat un bărbat de 40 de ani, care era agăţat de ţepuşele din metal ale porţilor imobilului său. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Neamţ.

  Proprietarul imobilului a solicitat ajutor la numărul unic de urgenţă, echipajul de Serviciul de Ambulanţă găsind victima, care domicilia într-o comună învecinată, Pipirig, într-o baltă de sânge, în stop cardio-respirator, leziunea fatală fiind străpungerea arterei femurale de o ţepuşă din gard.

  Pacientului i-au fost efectuate manevre de resuscitare şi transportat la Spitalul Orăşenesc din Târgu Neamţ, dar în scurt timp a survenit decesul.

  Duminică, nemţeanul care a sfârşit în mod tragic, a consumat băuturi alcoolice împreună cu doi cunoscuţi, la domiciliul persoanei din satul Nemţişor, iar după lăsarea întunericului a plecat. Nu se ştie din ce motiv s-a întors şi cel mai probabil, pentru că poarta era închuiată, a încercat să sară gardul, dar a rămas înfipt în ţepuşele acestuia.

  Citeste mai multe pe: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.