sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A mers la pescuit și a pierit în râul Mureș. Pompierii i-au scos cadavrul din apă, în zona podului Traian

  de Ioana Costaș | 15 iunie 2024, 1:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Pompierii arădeni au scos vineri după masa, în jurul orei 17:00, un cadavru din râul Mureș, în zona podului Traian, în apropierea malului. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii i-au stabilit identitatea. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Arad. Se pare că acesta plecase vineri dimineața, în jurul orei 06:00, la pescuit, în zona podului Traian.

  IPJ Arad a precizat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale. Cel mai probabil este vorba despre un accident. Bărbatul ar fi căzut în apă și nu a mai putut ieși la mal.

  În urma cercetărilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanei decedate. Este vorba de un bărbat de 69 de ani, din Arad. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: Cadavru extras din Mureș în zona Podului Traian!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.