miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  MAE: „O persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatică în Fâșia Gaza”

  de - | 22 octombrie 2023, 9:55 AM | Internaţional

  0

  O persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalată iniţial în lista persoanelor dispărute, este ostatică în Fâşia Gaza, informează Agerpres.

  „În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că potrivit informaţiilor furnizate de către autorităţile israeliene unul dintre cetăţenii cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalat iniţial în lista persoanelor dispărute, este ostatic în Fâşia Gaza”, a informat MAE.

  Conform sursei citate, până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel şi menţin contactul cu autorităţile israeliene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.