Peripeții nocturne la Ususău: supărat că n-a putut să intre în birt, un bețiv a turnat benzină pe ușă și i-a dat foc

  de Special Arad | 11 februarie 2020, 1:39 PM | Știri Arad | Urmăriți | Ususău

  0

  Un bărbat de 48 de ani, cu domiciliul în județul Bacău (conform actului de identitate), este cercetat de către polițiștii Secției 7 Rurală pentru că ar fi turnat benzină pe ușa de acces a unui magazin de pe raza localității Ususău și i-ar fi dat foc.

  Incidentul (și incendiul) s-a petrecut în noaptea de 8/9 februarie, iar bărbatul a fost sub influența alcoolului.

  Din moment ce ISU Arad nu a anunțat niciun incendiu grav la Ususău weekendul trecut, putem presupune că focul a fost stins rapid și nu s-a extins pe restul clădirii.

  Acum, bărbatul este reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru distrugere prin incendiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.