sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Perioadă plină pentru ISU Arad: 57 misiuni de intervenţie în 3 zile

  de Special Arad | 18 decembrie 2017, 1:37 PM | Știri Arad

  0

  În perioada 15.12.2017 – 18.12.2017 subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad a executat 57 misiuni de intervenţie.

  S-a intervenit pentru stingerea a trei incendii, toate la locuinţe particulare. Incendiile s-au produs în municipiul Arad şi comuna Sintea Mare. Incendiile nu s-au soldat cu victime, doar cu pagube materiale, fiind stinse prin intervenţia rapidă a subunităţilor, fără a se propaga la alte construcţii învecinate. În toate cele trei cazuri focul s-a manifestat la acoperişul clădirilor iar cauza probabilă a fost „coş, canal, burlan de fum deteriorat, necurăţat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”

  Facem un nou apel la populaţie să îşi verifice mijloacele de încălzire şi să le întreţină cu personal calificat.
  Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală de urgenţă în 50 de cazuri, din acestea patru fiind accidente rutiere.

  A fost acordată asistenţă pentru două persoane şi au fost desfăşurate două misiuni în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.