Perioada de recenzare se prelungește din nou

  de Andrada Bobiș | 20 iulie 2022, 9:23 PM | Știri Arad

  0

  Recenzorii de pe teren au primi o a doua gură de aer la aflarea veștii că perioada de culegere a datelor pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor s-a prelungit cu încă o săptămână, mai exact până pe data de 31 iulie, potrivit stiripesurse.ro.

  Această decizie a fost luată de membri din Comisia Centrală pentru RPL2021, dat fiind faptul că foarte mulți cetățeni nu au fost găsiți la adresele unde își au reședința, iar unii dintre ei au refuzat să dea datele.

  La Arad, reprezentanți ai Poliției Locale i-au însoțit pe recenzorii de pe teren la adresele unde arădenii nu au vrut să răspundă la ușă.

  Acesta este ultimul termen de prelungire privind culegerea datelor de la populaţie. Actele normative nu permit prelungirea perioadei de recenzare după data de 31 iulie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.