duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pericol pentru toți șoferii pe autostrada din Ungaria și Austria! „Evitați să alimentați în acel PECO”

  de Lucian Dănilă | 5 iulie 2019, 9:56 AM | Internaţional | Naţional

  2

  Povestea cu tâlharii care își fac veacul pe autostrada din Ungaria sau cea din Austria revine în actualitate. De fapt, acest fenomen nu a dispărut niciodată și probabil nici nu va dispărea atâta timp cât polițiștii ignoră de multe ori plângerile celor jefuiți sau bătuți de aceste bande de hoți.

  Unii sunt bulgari, alții sunt unguri, dar mulți dintre acești tâlhari sunt români, fapt recunoscut și prin comentariile de pe rețelele de socializare. Astfel de probleme apar mereu în parcările de pe autostrada din Ungaria, sau în benzinării. Hoții fură tot ceea ce prind, apoi dispar, iar plângerile celor păgubiți sunt de cele mai multe ori tardive.

  Noi am mai scris despre acest fenomen, dar lucrurile nu s-au schimbat deloc. Mii de români care tranzitează autostrada din Ungaria au fost în ultimii mai bine de zece ani victime ale acestor tâlhari. Anunțurile de pe Facebook sună toate la fel: „Evitați să alimentați sau să faceți pauze în Ungaria! Distribuiți masiv!”

  Care este stația de benzină din Ungaria despre care se vorbește cel mai mult?

  „Salutare. Colegii care mergeți pe Ungaria mai exact pe M3, dinspre Petea către Budapesta sensul de mers la PECO Mol, km 40-43, aceste gunoaie de oameni acționează la mașinile din parcare care îi vede ca doarme în special. Au aprox 20-25 ani unul e țigan si celălalt e ungur și e pe mana cu grasul care vinde la peco. Are în jur de 30-35 ani și puțină barba. M-au verificat și pe mine”, a scris un român pe Facebook.

  Vă readucem aminte și de mesajul postat de timișoreanul Ilie Tundrea în urmă cu trei ani:

  „ATENȚIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!… Norocul meu ca am observat. Am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra si buzunarit!

  A venit caldura si au ieșit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se bagă, nu au vrut nici sa cheme poliția….Eu zic sa profitam de Facebook si sa distribuim sa afle cât mai multi romani!”, scria Ilie Tundrea în aprilie 2016 pe Facebook.

  Lucrurile par a nu se fi schimbat…

  Citește cu click pe titlul de mai jos și:

  Apel disperat pe Facebook! Alertă pentru toți românii care tranzitează Ungaria și Austria

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Politia romana ar putea cere omologilor lor mai ales acum vara sa colaboreze sa prinda acesti talhari dar nu au nici un interes !!pot fi filati fotogeafiati de politie apoi identificati!pot face flagranturi sa fie momiti si prinsi dar mafia e mare!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.