Percheziții la Șiria! Au fost „călcate” de mascați case, dar și societăți comerciale

  de Special Arad | 24 June 2022, 4:34 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 6 mandate de percheziție./Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri accizabile.

  Activitățile, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au vizat imobile din localitatea Șiria, atât sedii de societăți comerciale cât și imobile private.

  La două din cele șase imobile, dintre care un sediu al unei societăți comerciale, au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de țigarete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă și 7 recipiente din material de plastic, conținând aproximativ 840 de litri de lichid, susceptibil a fi alcool.

  În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 452, alin. 1, lit. H, din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

  Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din Șiria, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic și Biroul pentru Operațiuni Speciale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.