duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la sediile unor firme construcții și publicitate, bănuite de spălare a banilor

  de - | 5 octombrie 2016, 8:16 AM | Naţional

  0

  În această dimineaţă, Poliţia Română a descins la locuinţele unor persoane şi sediile unor firme ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor și publicităţii.

  Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează, la această oră, 5 percheziţii, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov și Dâmbovița, la domiciliile sau reşedinţele unor persoane şi la sediile ori punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

  Cercetările în acest caz au relevat faptul că, mai multe persoane ar fi săvârșit infracțiunile de evaziune fiscală și spălare a banilor, prin intermediul unor societăți comerciale ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor și publicităţii.

  Prin faptele penale, cei implicaţi ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 1.000.000 de lei.

  Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul  București.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.