duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la persoane din județ suspectate de contrabandă cu arme și muniții

  de Special Arad | 18 iulie 2018, 1:18 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: arhivă)

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Secției nr. 2. Rurală Pecica, Secției nr. 10 Rurală Gurahonț și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț au efectuat, ieri dimineață, trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea mai mutor infracțiuni.

  Perchezițiile s-au desfășurat pe raza localității Buceava-Șoimuș, la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38-43 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  În urma activităților desfășurate, au fost depistate 5 cartușe de calibrul 12 cu capsa nepercutată, 24 capse pirotehnice, 2 bucăți trofeu din specia căprior și 400 de țigarete netimbrate.

  Bunurile găsite în urma perchezițiilor au fost indisponibilizate de polițiști, cei trei bărbați fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerepectarea regimului armelor și munițiilor și deținere ilegală de armă supusă autorizării.

  Polițiștii continuă documentarea activității infracțională a celor în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.