miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertPercheziții la contrabandiști cu țigări din Timiș, Arad și Maramureș!

  de Special Arad | 21 mai 2014, 8:22 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În această dimineaţă, poliţiştii au descins la 23 de locaţii din judeţele Timiş, Maramureș și Arad, fiind vizați contrabandiștii cu țigări. Ca urmare au fost emise 17 mandate de aducere pentru tot atâtea persoane.

  Poliţiştii au reuşit să descopere, în mai multe depozite ilegale ale reţelei, cantităţi impresionante de ţigări, Până acum, cea mai mare cantitate a fost găsită la Beregsăul Mare – peste 200 de baxuri-, iar într-o locaţie din Arad au fost găsite alte 103 baxuri.

  Potrivit anchetatorilor, rețeaua era condusă de un bărbat din Timișoara.

  Liderul grupării organiza transporturile care veneau din Ucraina, tranzitau Maramureșul, unde țigările erau adăpostite în depozite clandestine, apoi luau drumul Timișoarei. Filiera era monitorizată de mai multa vreme de procurorii DIICOT.

  Operațiunea a beneficiat de suportul informativ al SRI Timiș. La această oră, la sediul DIICOT Timișoara sunt aduși primii suspecți pentru a fi audiați.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cel mai tare mă-ntere`aradul. Cât din câți vor fi sc(m)otociți? Iar le trebuie Ălora bani că-s scumpe alegerile. Alo, băieții cu țigările, iar n-ați trecut pe la casierie !? Despre cei care vând țigări netimbrate în arad se știe până și numărul bunicii la papucu de biserică. Dar tot vând. La fortuna e sediul-mamă, sub nasul poliției vlaicu. Și? Uite-aici-ia de-aici, principiul dp care treaba merge zeiss de pe vremea lui iliescu care mai trăiește. Altceva. La blocurile de pe tarafului, acolo cumperi ce vrei tu, de la țigări de-astea pînă la droguri, furăciuni din franța – nu este bloc care să nu conțină vilegiaturiști fumurii care fac turul furăciunilor revenind la vatră cu produse de-ți stă mintea în loc – pe bani de nimic! La care se mai adaugă bonus, bordel – la vedere dacă așa ai chef. Alegi ”produsul” de pe alee,(poate fi și cu copil în brațe) dai banu, ea dă pruncu în alte brațe – și te duci la una din locuințele sociale primite prin 2009 cu atâta paradă de la primărie. În timp ce-ți consumi minutul de amor plătit la ăia de jos care stau cu ochii pe ceas ca nu cumva să depășești timpul stabilit (time is money) – dincolo se bat cu topoarele. Zboară boarfele de pe balcoane într-o veselie, iar câinii se bucură pt că au ce căra de colo-colo. Dar nu numai boarfe: tot ce cade la-ndemână când ești furios, televizor, cd-uri, farfurii, gunoi, plus oala de nevoi a puradeilor, nu contează dacă trece cineva pe sub. Totul sub nasul poliției locale cu sediul înfipt între blocurile cu pricina. Nici nu mi-am băut cafeaua și dau de operațiuni din astea ”trăznet” cu procurori DIICOT… Ce se cred ăștia, puii lui putin? Facă ei ce-or face, țigări tot o să fie! Azi s-au găsit – de Sfinții Împărați Constantin și Elena? Azi e sărbătoare, descinzătorilor! Acum să-mi beau și eu cafeaua (fără țigări).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.