duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în desfășurare la proxeneții din trei județe!

  de - | 24 septembrie 2015, 11:26 AM | Naţional

  0

  Aproape 100 de ofiţeri ai Poliţiei Române sub coordonarea DIICOT efectuează, joi dimineaţa, 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Dâmboviţa, Prahova şi a municipiului Bucureşti, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor.

  În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2014,  suspecţii au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe minore instituţionalizate într-un centru de minori aparţinând D.G.A.S.P.C. Dâmboviţa din municipiul Târgovişte pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, pentru a obţine foloase materiale. De asemenea, s-a stabilit că o angajată din cadrul DGASPC Dâmboviţa – Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colţ” în calitate de supraveghetor, i-a ajutat cu intenţie pe suspecţi să exploateze sexual două minore.

  La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 60 de persoane. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.

  Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.