Atleții arădeni aruncă bine cu sulița. Denis Both, locul secund la seniori, iar doi juniori s-au remarcat în Cupa României

  de Dan Lazăr | 24 May 2021, 9:12 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Atletul arădean Denis Both a ocupat locul secund în prima etapă a Campionatului Naţional de atletism pentru seniori, desfăşurată în weekend pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti.

  Sportivul legitimat la CS Municipal Arad a aruncat sulița la 69,77 metri, fiind depășit doar de bucureșteanul Alexandru Novac. În apropierea podimului, pe locul patru, s-a clasat un reprezentant al CSȘ Gloria – CSM Arad, Petru Severin, cu o aruncare de 57,16 metri.

  La categoria Under 18, a aceleiași probe, au fost prezenți doar doi concurenți, Mihai Damian Motorca (CSȘ Gloria – CSM Arad) încheind primul, cu o performanță de 47,21 metri. La fete, tot două concurente, Vannessa Oriaku (CSȘ Gloria – CSU Arad) având cea mai bună aruncare, de 41,75 metri. Cele două performanțe au contat pentru Cupa României la juniori.

  Podium aruncarea suliţei – seniori
  1. Alexandru Mihăiţă Novac (CSM Bucureşti) 74,09 m
  2. Denis Adrian Both (CSM Arad) 69,77 m
  3. George Cătălin Zaharia (CSM Craiova) 68,43 m

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.