marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în Arad și Timișoara! Șase percheziții domiciliare și două mașini sechestrate

  de Special Arad | 29 aprilie 2021, 2:23 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  La data de 29 aprilie a.c., poliţiştii orașului Sânnicolau Mare, au efectuat 6  perchezitii domiciliare în localitățile Jimbolia din județul Timiș și Secusigiu din județul Arad, la un bărbat bănuit de contrabandă.

  În cursul dimineții, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, împreună cu polițiștii Secţiei 11 si Secţiei 12 Poliţie Rurală, au efectuat 6 percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  În urma percheziţiilor au fost ridicate 174.080 de țigarete și suma de 8700 de lei.

  De asemenea, a fost indisponibilizat și ridicat un autoturism, iar asupra altor 2 autoturisme va fi instituit sechestru asigurător.

  La sediul Poliției Orașului Sânnicolau Mare a fost condus 1 bărbat pentru audieri.

  În continuare se efectuează cercetari în vederea documentării întregii activitati infracționale a bărbatului de 39 de ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.