Percheziții în Arad și în alte patru județe, la persoane acuzate de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor. Prejudiciul s-ar ridica la peste 3,2 milioane lei

  de Special Arad | 14 noiembrie 2018, 8:58 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea  Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fac, miercuri, 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor. Poliția estimează că prejudiciul se ridică la peste 3,2 milioane de lei.

  Din cercetări poliţiştii au stabilit că, în perioada 2010 – 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. În urma activităţii infracţionale prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de peste 3.200.000 de lei.

  Cincisprezece persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

  La acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi Poliţia Sectorului 2 Bucureşti.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.