Percheziții de amploare în Arad și alte 27 județe! Vezi pe cine vizează polițiștii!

  de O. Peniță | 10 decembrie 2015, 8:39 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, desfășoară joi dimineaţă o acțiune complexă cu 205 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Suceava,Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

  Sunt fiind vizate mai multe persoane şi societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală.

  Din probatoriul administrat au rezultat indicii temeinice că, în perioada 01.01.2014 – 31.10.2015, reprezentanții legali ai unor societăți comerciale cu sediul în București și judeţul Ilfov și puncte de lucru deschise în mai multe județe din țară, s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, fie prin omisiunea înregistrării contabile şi declarării fiscale a tuturor veniturilor încasate în urma comercializării de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum şi prin înregistrarea contabilă şi declararea fiscală a unor achiziţii ce nu reflectă operaţiuni reale.

  În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un număr de 75 persoane, fiind puse în aplicare mai multe mandate de aducere, audierile urmând a fi efectuate la sediul D.G.P.M.B.

  Prejudiciul total adus bugetului de stat este în valoare de aproximativ 6.000.000 lei.

  Știre în curs de actualizare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu se lasă nenea Iotcu! Nu vrea sa mănânce numa dansu fasole frecata cu cartofi. Atențiune! Toată lumea sa își facă bagajele cât mai repede. Nu uitați Prosop Periuța de dinți și săpun crema. Hahaha
   (Primari, polițiști, popi, directori de scoli, oameni de afaceri și sa fie în special pentru…marele alb GELU

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.