Pep Guardiola e praf ca șofer! A distrus patru mașini în valoare totală de 540.000 de euro. A băgat benzină în diesel…

  de - | 13 ianuarie 2020, 8:03 AM | Sport

  0

  Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, are o reputație de șofer teribil de ghinionist. De când s-a mutat în Anglia, tehnicianul spaniol a distrus patru mașini, în valoare de 460 de mii de lire sterline, adică 540 de mii de euro.

  Guardiola, 48 de ani, a făcut praf un Mercedes GLE de culoare neagră, în valoare de 80 de mii de lire, un Range Rover de 150 de mii, un Bentley argintiu de 200 de mii și un Mini Cooper de 30 de mii, scrie The Sun.

  „Guardiola a reușit să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină!”, scrie sursa, conform digisport.ro.

  Lu Martin și Pol Ballus, autorii volumui ”Orașul lui Pep: Construcția unei Superechipe”, chiar scriu despre ghinionul lui Guardiola la volan: „Azi conduce Mercedesul său negru. Are o reputație de șofer nenorocos.

  Aceasta e a patra mașină pe care o are de când a venit la Manchester. Oglinzile laterale nu supraviețuiesc pentru mult timp. <<A reușit>>, de asemenea, să bage benzină în Range Rover-ul său pe motorină.”

  „Guardiola se pricepe la multe lucruri, dar șofatul nu e unul dintre ele. S-a chinuit pe șosele din Manchester și a avut câteva incidente”, a povestit un apropiat al lui Pep Guardiola, conform digisport.ro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.