vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Pentru mine a început nebunia!” Cătălin și „leii” săi sunt gata de start la Viper’s Nest 2018

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2018, 2:47 PM | Sport

  0

  Miros de ulei ars, zgomot și multă, foarte multă adrenalină în acest weekend la Sebiș, acolo unde are loc Viper’s Nest 2018, o competiție hard enduro dedicată motocicletelor și ATV-urilor.

  „Pentru mine nebunia a început”, spune pe facebook Cătălin Mocuța, sufletul acestui eveniment.

  Ma gândeam când va veni confirmarea de la #GREII ATV-urilor…si a venit !!! …Campionul National 2017 Radu Mihai Lungu …Campionul HTW -2018 Mihai Concioiu … Sima Adrian …Emil Epure si multi altii spun PREZENT la …S.E.C #VipersNest2018….

  La clasa QUAD … NOU înfințata echipă #QuadClubTimișoara condusă de #MaestrulEmerit Sebastian Bodea aduce la START peste 10 sportivii !!! …..numai nume grele 😂😂😂…. in frunte cu Răzvan Irimescu

  Veteranii clasei Quad Ioan Nägl Ost Transport… Marius Sitov…Alexandru Tudor…fratii Iacob Denis si Iacob Marco…si nu numai ….nume NOI in SPORTUL asta precum fratii Alex Albiciuc si Ioan Albiciuc se aliniaza si ei la START….

  La MOTO ce sa mai spunem ??? ….Emanuel Gyenes…Jozsa Norbert-Levente…Robert Szakacs…..Alec Dumitrescu incerca și ei acest #NewRaceConcept ….

  Daca vrei să iei STARTUL în acestă echipa te așteptăm în 28-29 Aprilie 2018 la Sebiș la S.E.C …Viper’s Nest 2018…. o cusă cu premii frumoase …cadouri la înscriere…licență asigurata de #LEII de la #LionRacingTeam…și cel mai IMPORTANT #NelipsitulCeaun pregătit de nimeni alții decât Simona Mocuta și TopChef Purice Paul” (Cătălin Mocuța).

  VIPER’s NEST 2018 este o competiție sportivă creată de leii de la „Lion Racing Team” ce pune la încercare abilitățile sportivilor la ghidonul motocicletei sau a ATV-ului din dotare. Este un nou concept de cursă în România ruptă din ramura hardenduro, o ramură atât de îndrăgită sportivilor iubitori de adrenalină denumită „Extrem Cross Country”.

  sebis enduro

  DETALII CURSĂ

  Ziua 1. 28 Aprilie, 2018 –

  un traseu sub formă de circuit (gen PROLOG), foarte tehnic, cu o lungime de aproximativ 2-3 km, conceput într-o carieră de piatră cu obstacole naturale în proporție de 80%, unde condiția fizică, abilitățile și cunoștințele tale tehnice vor avea un cuvânt greu de spus.

  Se vor parcurge 2 sau 3 ture. La linia de START se vor alinia 10 SPORTIVII, care vor lua startul de pe Motocicletă cu motorul OPRIT, la un anume sunet (SURPRIZĂ).

  Grad de dificultate „EXTREM” – traseu conceput pentru Experți cu bretele pentru Hoby.

  Ziua 2. 29 Aprilie 2018 –

  traseu de „Hard Enduro “ foarte tehnic unde pârâurile, urcările și coborârile vor face diferența …

  Traseul din ziua a doua va măsura în jur de 80 km este conturat în formă de circuit cu START-SOSIREA în același loc Din nou vom avea bretele pentru Hoby și Experți.

  CLASAMENTUL

  Câștigătorul competiției se va desemna după adunarea celor două zile de concurs.

  STARTUL de a doua zi se va face pe CLASE în funcție de clasamentu primei zile.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.