miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pentru că nu avea un test PCR sau certificat verde, a anunțat prezența unui pachet suspect la aeroport în speranța că își va întârzia zborul

  de - | 29 septembrie 2021, 2:30 PM | Naţional

  0

  Un bărbat din judeţul Suceava a sunat la 112 şi a anunţat prezenţa unui pachet suspect în aeroport. Anterior, nu a fost lăsat să urce la bordul unei aeronave care zbura către Dortmund pentru că nu a prezentat certificatul verde. Un incident mai puţin obişnuit s-a produs în dimineaţa zilei de miercuri, 29 septembrie, în Aeroportul „Ştefan cel Mare”, din judeţul Suceava.

  Un bărbat şi-a cumpărat bilet pentru a zbura către Dortmund la bordul unei avion WizzAir, însă atunci când a făcut check in-ul nu a prezentat certificatul verde sau rezultatul negativ al unui test PCR pentru detectarea noului virus.  Din acest motiv nu a fost lăsat să urce în avion.

  Surse neoficiale susţin că individul ar fi vrut să câştige timp ca să-şi facă un test COVID şi pentru asta a sunat la 112 şi a anunţat că la bordul aeronavei ar exista un pachet suspect. Au fost alertate SRI, structurile de securitate, ISU şi autorităţile Aeroportului.

  Chiar şi aşa, aeronava a decolat conform programului, la 9.55. În avion erau 141 de pasageri. Pasagerul care a sunat la 112 a rămas la sol, fapta lui făcând acum obiectul unei anchete penale

  Citeste mai mult: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.