Pentru că nu avea un test PCR sau certificat verde, a anunțat prezența unui pachet suspect la aeroport în speranța că își va întârzia zborul

  de - | 29 September 2021, 2:30 PM | Naţional

  0

  Un bărbat din judeţul Suceava a sunat la 112 şi a anunţat prezenţa unui pachet suspect în aeroport. Anterior, nu a fost lăsat să urce la bordul unei aeronave care zbura către Dortmund pentru că nu a prezentat certificatul verde. Un incident mai puţin obişnuit s-a produs în dimineaţa zilei de miercuri, 29 septembrie, în Aeroportul „Ştefan cel Mare”, din judeţul Suceava.

  Un bărbat şi-a cumpărat bilet pentru a zbura către Dortmund la bordul unei avion WizzAir, însă atunci când a făcut check in-ul nu a prezentat certificatul verde sau rezultatul negativ al unui test PCR pentru detectarea noului virus.  Din acest motiv nu a fost lăsat să urce în avion.

  Surse neoficiale susţin că individul ar fi vrut să câştige timp ca să-şi facă un test COVID şi pentru asta a sunat la 112 şi a anunţat că la bordul aeronavei ar exista un pachet suspect. Au fost alertate SRI, structurile de securitate, ISU şi autorităţile Aeroportului.

  Chiar şi aşa, aeronava a decolat conform programului, la 9.55. În avion erau 141 de pasageri. Pasagerul care a sunat la 112 a rămas la sol, fapta lui făcând acum obiectul unei anchete penale

  Citeste mai mult: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.