marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Penitenciarul Arad are director nou, după ce fostul a preluat conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor

  de Special Arad | 18 aprilie 2021, 11:02 AM | Administraţie | Topic special

  0

  Subcomisarul de poliţie penitenciară Elvis Ionuţ Dobrescu a preluat, potrivit organigramei, funcția de director al Penitenciarului Arad, după ce fostul director, comisarul șef de poliție penitenciară Dan Halchin, a câștigat concursul pentru postul de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

  Subcomisarul de poliţie penitenciară Elvis Ionuţ Dobrescu a fost director adjunct pentru Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar.

  Numirea acestuia în funcție a fost făcută de Administrația Națională a Penitenciarelor pe perioadă nedeterminată, ceea ce înseamnă că nu este exclusă organizarea unui concurs pentru ocuparea scaunului de director al Penitenciarului Arad.

  Dan Halchin, fostul adjunct al şefului Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi fost director al Penitenciarului Arad, a fost învestit director general al ANP săptămâna trecută. Ceremonia a avut loc, joi, la sediul central al instituţiei, în prezenţa ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

  Dan Halchin a fost directorul Penitenciarului Arad din data de 21 august 2017, după ce a mai condus această unitate în perioada 2006-2010.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.