Penitenciarul Arad a prezentat raportul de activitate pe 2018

  de Special Arad | 11 februarie 2019, 11:57 AM | Știri Arad

  2

  Comunicat. Vineri, 08.02.2019, la sediul Penitenciarul Arad a avut loc prezentarea Raportului de activitate pe anul 2018, activitate în cadrul căreia au fost redate rezultatele instituționale, provocările dar și prioritățile pentru anul 2019.

  Raportul sintetic a fost prezentat de directorul unității subcomisar dr. Dan HALCHIN în fața unei audiențe formată din 150 de cadre. De asemenea, la activitate au participat în calitate de invitați, directorul Penitenciarului Timișoara (unitate cu rol de coordonare regională) comisar șef Georgica ALEXEEV, Prefectul Județului Arad d-na Florentina Horgea, Președintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Camera Deputaților dl. Dorel CĂPRAR, Secretarul General al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Senat dl. Mihai FIFOR, Președintele Tribunalului Arad dl. Judecător Otto Șandor SZEP, precum și alți reprezentanții ai instituțiilor colaboratoare.

  Concluziile privind activitatea de ansamblu a instituției în anul 2018 au fost circumscrise rezultatelor bune și foarte bune obținute de colectivul unității, în condițiile unui deficit de persoanal de 130 de cadre. Efortul și mobilizarea exemplară din partea fiecărui angajat au contribuit decisiv la realizarea activităților și misiunilor în condiții optime.

  În încheierea activității, directorul Penitenciarului Arad subcomisar dr. Dan HALCHIN a concluzionat:
  Suntem un colectiv care depune toate eforturile pentru ca cele aproximativ 1000 de persoane private de libertate să-și execute pedeapsa în condiții de siguranță și de demnitate umană.

  Credem în misiunea de a schimba comportamentele delincvente și rămânem convinși că munca noastră contribuie la siguranța comunității, ori de câte ori redăm societății o persoană cu tendințele antisociale în mare măsură diminuate.

  Ulterior prezentării Raportului, participanții au avut prilejul de a inspecta spațiile de detenție precum și toate celelalte facilități aflate la dispoziția persoanelor private de libertate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnu Halchin, eu nu înțeleg ce puii mei caută acolo Căprar și Fifor?!. Ce caută acolo ,,prefeacta”? Aveți vreo colaborare cu ei, v-au sprijinit cu ceva, v-au ajutat în vreun fel? Mă Dane, ăștia-s oameni politici(adică așa se intitulează ei), din afara ministerului din care faceți parte și n-au ce căuta acolo(mă rog, în acea încăpere unde ați ținut bilanțul), deoarece voi nu faceți politică?!.Mai lăsați-i dracului și nu-i mai băgați atâta-n seamă, că nu valorează mai mult decât niciunul dintre voi!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.