miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pe semicercul vecinilor. CS Inoan Arad și CS Beliu participă în campionatul județean de handbal din Timiș

  de Dan Lazăr | 17 ianuarie 2022, 8:03 AM | Beliu | Sport

  1

  Pandemia a oprit desfășurarea campionatului județean de handbal din Arad, unul care, din păcate, avea tot mai puține echipe la start. De câteva luni, vecinii de la sud au repornit „caravana” handbalului amator, printre participante fiind și două clubudin județul nostru, CS Inoan Arad și CS Beliu.

  Prima grupare este coordonată de prof. Adriana Inoan (președintele clubului), în timp ce nou-apăruta CS Beliu o are ala cârmă pe prof. Florica Boldor, artizana visului împlinit: Crișul Ch. Criș din campionatul județean până în Liga Florilor, „executată” însă de noua conducere administrativă a orașului Chișineu-Criș.

  Pe semicercul fetelor, alături de cele două cluburi arădene, ami sunt prezente: LPS Banatul Timișoara, AS Leu Giarmata și Record Jimbolia.

  La masculin, CS Inoan are de înfruntat pe: Știința Lovrin, Voința Biled, CSȘ Lugoj, LPS Banatul Timișoara, Avântul Periam, HC Giroc și AS Leu Giarmata.

  Primele etape au avut loc în decembrie 2021, luna ianuarie 2022 fiind cea în care se reiau partidele, ultimele runde fiind programate în aprilie. Totul în organizarea Asociației Județene de Handbal Timiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.