luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pe Rapid înainte: „Echipa va arăta foarte bine și asta se va vedea și în clasament”

  de Lucian Dănilă | 28 ianuarie 2022, 10:50 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  A fost o liniște relativă în această săptămână în vestiarul și prin birourile clubului UTA. Deși nervii au fost întinși la maxim după înfrângerea cu Gaz Metan și mulți își doreau chiar plecarea de la echipă a lui Gyuszi Balint, Alexandru Meszar a gestionat în liniște lucrurile, l-a liniștit și pe tehnician și a lăsat ca lucrurile să treacă de la sine.

  Iar cel mai bun remediu pentru nervii de la partida cu Gaz Metan ar fi o victorie la Rapid. Chiar așa se și mică lucrurile, pe Rapid înainte, meciul de pe Arena Națională fiind o șansă pentru jucători dar și pentru staff-ul tehnic să demonstreze că pot câștiga în fața unei echipe cu aspirații de play-off, o victorie care ar veni după nu mai puțin de 9 etape de secetă.

  „Vom încerca să jucăm fotbal, să avem controlul mingii și să ne impunem principiile, indiferent de adversarul care ne stă în față. Adică vrem să jucăm un fotbal frumos, spectaculos, să ajungem în situații de finalizare. Este adevărat că, în acest moment, suferim pe fondul rezultatelor, dar eu spun încă odată și chiar vreau să fie un mesaj foarte ferm, eu am foarte mare încredere în această echipă.

  Am foarte mare încredere în munca pe care o facem în fiecare zi și sunt convins pentru că, așa este în viață, se va reechilibra totul în momentul în care o să facem un prim pas spre ieșirea din această pasă proastă de rezultate. Acest moment va reprezenta o descătușare și această echipă își va arăta și în clasament adevăratul potențial”, spune Gyuszi Balint.

  Antrenorul echipei arădene spune că nu resimte o presiune suplimentară. „Nu este o presiune suplimentară, este doar scopul muncii noastre. Până la urmă, obiectivul în fotbal este să câștigi meciuri și atunci trebuie să marchezi goluri, dar repet nu este o presiune suplimentară. Eu cred că lucrurile vor veni dacă vom ține aceeași linie de exprimare, dacă vom fi perseverenți, dacă vom avea încredere în ceea ce putem noi fiecare individual și apoi colectiv. Aceste lucruri s-au văzut deja și la meciul cu Rapid echipa va arăta foarte bine, iar eu sunt convins că avem abilitatea de a face un rezultat frumos”, a continuat antrenorul Bătrânei Doamne.

  „În acest moment clasamentul așa arată, chiar dacă matematic încă mai sunt șanse, e important să vedem exact realitatea noastră din acest moment. Pentru mine e foarte important următorul meci, după care va trebui să ne conectăm rapid la următorul și tot așa. Eu cred că această echipă va avea în continuare o evoluție bună sau foarte bună până la finalul sezonului, indiferent de zona în care vom evolua după sezonul regular, că va fi play-off, că va fi play-out. Este clar, șansele pentru play-off în acest moment sunt destul de mici, există doar matematic. În acest moment, aș vrea să rămânem concentrați doar pe meciul de sâmbătă, de la București”, a încheiat Balint.

  Meciul Rapid – UTA se joacă sâmbătă începând cu ora 20 și va fi televizat. 

  clas 22

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.