Incendiu pe autostradă! O mașină a fost făcută scrum după ce a fost cuprinsă de flăcări

  de Special Arad | 15 noiembrie 2020, 8:46 PM | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  Fumul văzut de la depărtare undeva pe autostradă a băgat panica în participanții la trafic care nu știau despre ce este vorba. Din primele informații se vedea cum ceva a luat foc și emana un fum gros și negru. Pompierii au fost chemați la fața locului și totul s-a terminat cu bine, însă mașina a fost făcută scrum. Traficul nu a fost îngreunat prea tare pentru că mașina care a luat foc era deja pe banda de urgență, astfel celelalte benzi au rămas libere.

  Un incendiu al unui autoturism pe autostrada A1, la km 523, zona Orțișoara, sensul de mers Arad – Timișoara, a necesitat intervenția echipelor de intervenție. Circulația este închisă pe banda de urgență până în jurul orei 20“, se anunța într-o postare a celor de la DRDP Timișoara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.