Pe ei îi doare cel mai tare… „Nu mai găsim puterea de a privi înainte”

  de Lucian Dănilă | 5 mai 2019, 2:30 PM | Sport

  0

  Suporterii arădeni, ultrașii din galeria echipei UTA, au plecat cei mai dezamăgiți ieri din tribunele arenei Motorul după ce au privit cum echipa lor favorită s-a înclinat lamentabil în fața rivalei ASU Poli.

  Gestul lor de la final a spus totul. Galeria arădeană a întors spatele echipei. După meci, aceștia au scris un mesaj:

  „Felicitări tuturor celor care au umplut astăzi stadionul!

  Am fi umplut altul, chiar mai mare dacă aveam.

  Le mulțumim și le transmitem respectele noastre utiștilor care au cântat din tot sufletul până când a fost prea greu de suportat ceea ce se vedea pe teren. Știm că ați fost prezenți din orgoliu, pentru mândria de a fi arădeni și pentru ceea ce înseamnă UTA, dar ne pare rău că, la fel ca și noi (cei care ne-am mâncat zilele vopsind și pregătind coregrafia), ați plecat umiliți și dezgustați.

  Cu toții am crezut și credem orbește în UTA și iubim aceste culori chiar dacă suntem mințiți și batjocoriți constant, dar rare au fost momentele în care să ne simțim atât de amăgiți încât să nu mai găsim puterea de a privi înainte”, este mesajul celor de la Ultras Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.