Pe drumul județean Pâncota-Târnova-Buteni se lucrează și în lumina farurilor utilajelor

  de Special Arad | 13 iulie 2020, 12:56 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În imaginile date publicității de Consiliul Județean Arad se observă utilajele care au lucrat noaptea, în week-end, constructorii profitând de condițiile meteo favorabile.

  Lucrările au început în toamna anului trecut și de atunci s-a avansat semnificativ, datorită, susține CJ Arad, în primul rând, resurselor umane și materiale alocate acestui șantier.

  Consiliul Județean Arad modernizează tot drumul de la Arad la Moneasa, prin Horia-Șiria-Pâncota-Târnova-Buteni-Sebiș, ajungând în Moneasa și mergând încă 4 km, pe fostul drum forestier, până la limita județului Bihor. Valoarea totală a investiției este de aprox. 160 milioane lei (33,5 milioane euro), iar lungimea tronsonului modernizat este de peste 90 km!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.