joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Pe aici nu se trece!” Drumeții sunt sfătuiți să nu planifice excursii pe traseul turisitic Șiria- Șaua Cazan, dar și Căsoaia. Se lucrează la drum

  de Special Arad | 22 mai 2020, 6:26 PM | Știri Arad | Turism

  0

  Comunicat. Având în vedere faptul că au fost începute lucrările de modernizare la Drumul Comunal 87 Șiria – Feredeu, drum care se suprapune parțial cu traseul turistic Șiria – Cetatea Șiria – Șaua Cazan (marcaj cruce albastră) și traseul turistic Șiria – Valea Almașului – Căsoaia (marcaj punct albastru), recomandăm turiștilor să nu planifice drumeții în sectorul aflat în lucru.

  Lucrările de modernizare sunt derulate de către S.C. Intermed Utilaj S.R.L., în baza autorizației de construire nr. 192/30.08.2018, beneficiarul investiției fiind Comuna Șiria. Termenul de finalizare al lucrărilor este data de 18.12.2020.

  Drumul Comunal 87 Șiria – Feredeu, pe sectorul aflat în lucru, se suprapune în proporție de cca. 50% cu traseul turistic Șiria – Șaua Cazan. Drumul, cu o lungime de cca. 4 km, ocolește traseul turistic pe un sector cu o lungime de cca. 1.4 km (sector care cuprinde și o porțiune din traseul Șiria – Căsoaia marcaj punct albastru) cât și pe mai multe tronsoane mai scurte, cu lungimi de cca. 100 – 350 m. În general drumul urmează traseul turistic sau merge în paralel cu acesta.

  Reamintim turiștilor că, în cazul în care întâmpină dificultăți sau doresc să obțină înformații privind starea traseelor, pot apela Dispeceratul Național Salvamont la numărul 0725.826.668 sau în caz de urgență la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita ajutor.
  Vă mulțumim pentru întelegere și abordarea responsabilă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.