Paul Alex, ospătarul de la restaurantul arădean „Transilvania”, a murit pe litoralul românesc

  de Special Arad | 30 august 2018, 11:51 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un tânăr arădean de 31 de ani, care lucra ]n timpul sezonului estival la un bar pe o plajă din Constanța, a murit ieri în apă, potrivit stirileprotv.ro. Paul Alex (așa cum figureză pe pagina personală de Facebook) a lucrat ca ospătar și la restaurantul arădean „Transilvania”.

  Bărbatul, care se pare că băuse, a vrut să facă o baie în mare şi a sărit de pe un dig. După săritură, trupul său a fost zărit plutind pe mare de mai mulţi turişti, care au alertat autorităţile.

  Zeci de minute s-au chinuit salvamarii şi medicii să-l resusciteze, în zadar.

  Bărbatul de 31 de ani, din Arad, le-a spus colegilor că vrea să facă o baie în mare. Iniţial, a coborât de pe stabilopozi şi a intrat în apă, înotând câteva minute. Apoi s-a întors, s-a urcat din nou pe stabilopozi şi a plonajat în mare. Atunci, se pare, s-a produs nenorocirea.

  „Se spune că a sărit de acolo de pe dig şi că la un moment dat pescarul acela la care şi-a lăsat hainele şi telefonul l-a văzut pe undeva plutind în derivă şi a anunţat salvamarul şi 112”, spune un martor.

  Cei de la ambulanţă s-au chinuit zeci de minute să-l aducă la viaţă pe tânăr, dar nu au mai avut ce să facă. Medicii nu exclud ca tânărul să fi consumat alcool înainte de a intra în mare. Căzătura cu capul, pe stabilopozi, i-a fost, se pare, fatală.

  Dumitru Zgomă, şef Serviciu Salvamar Constanța: „Celor de la beach bar le-a spus că vrea să se ducă să sară de pe dig, să facă o baie, asta cu vreo 30-40 de minute înainte să îl găsească salvamarul. Din spusele medicilor, gâtul nu este în regulă, l-au controlat. Tot medicii mi-au spus că mirosea a alcool. Deci a sărit într-o zonă nesupravegheată, este interzis săritul şi înotul în zona digului.”

  Potrivit autorităţilor de pe litoral, acesta este al 26-lea deces prin înec în Marea Neagră, de la începutul sezonului estival.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.