„Patrula junglei“ la Cinematograful din Grădiște

  de Special Arad | 23 mai 2019, 11:50 AM | Film

  0

  Animația „Patrula junglei“ va fi proiectată de două ori sâmbătă, 25 mai, la Cinematograful din Grădiște.

  Pentru a răspunde numărului mare de cereri, filmul „Patrula junglei“ va fi difuzat de la orele 10:00 și 12:00.

  Filmul este dublat în limba română.

  Se poate ca Maurice să arate ca un pinguin, dar are sufletul unui tigru adevărat. Crescut de o tigroaică, este cel mai împiedicat maestru de kung-fu. Alături de prietenii lui, patrula junglei, Maurice merge pe urmele mamei sale și își dorește să asigure ordinea și dreptatea în junglă. Dar Igor, un koala nemilos, înconjurat de grupul lui de babuini mercenari nu tocmai iuți la minte, vrea să distrugă jungla.

  Rezervări se pot face la adresa de email: [email protected] și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.