Patru voturi arădene pentru soarta handbalului românesc. Defunctul club CSȘ „Avram Iancu” Arad, pe lista datornicilor către FRH

  de Dan Lazăr | 1 iulie 2020, 8:02 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal (F.R.H.) a hotărât în ședința din 30.06.2020 convocarea Adunării generale ordinare în data de 31 iulie ora 10.00, la Izvorani. La aceasta participă câte un reprezentat al fiecărei structuri sportive afiliate și au drept de vot cluburile care au participat sau au organizat competiții oficiale în sezonul competițional 2019-2020. Județul nostru va vota prin patru structuri: Asociația Județeană de Handbal Arad; Club Sportiv Victoria Nădlac; Asociația Sportivă Handbal Club Beldiman Arad și Club Sportiv „Crișul” Chișineu-Criș.

  Printre rapoartele care vor fi analizate se află și unul care face referire la „clienții neîncasați” de FRH, în care CSȘ „Avram Iancu” Arad „ocupă” un neonorant loc 13 (8.100 lei). Acest club de handbal, prezidat de prof. Pompiliu Moldovan, a reprezentat o vreme, până în 2017, Aradul în liga secundă de handbal feminin și masculin. Fără prea mult succes, echipele fiind desființate în timpul campionatelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.