Patru tineri, prinși de polițiști, la câteva zile după ce au furat din mașini din municipiu

  de Special Arad | 23 February 2022, 12:36 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat un arădean de 21 de ani, care, împreună cu un tânăr de 23 de ani, din Sintea Mare, în noaptea de 16/17 februarie, ar fi furat dintr-un autoturism parcat pe strada Școalei, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

  De asemenea, doi tineri din Arad, de 20 și 22 de ani, au fost identificați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind băniți de furtul unor scule de lucru, dintr-un autoturism parcat pe strada Condurașilor, în după-amiaza zilei de 13 februarie. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 de lei, a fost recuperat parțial și predat părții vătămate.

  Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, fiind continuată documentarea activității lor infracționale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.