joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Patru tineri infractori, predați de polițiștii locali către Poliția Municipiului Arad

  de Special Arad | 14 noiembrie 2022, 5:15 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În urma colaborării Direcției Generale de Poliție Locală cu Poliția Municipiului Arad, agenții de poliție locală au prins și predat patru tineri infractori, în ultimele zile.

  Direcția Generală de Poliție Locală informează că toți patru au fost interceptați în teren, identificați, reținuți și conduși în bune condiții la Poliția Municipiului Arad. Majoritatea sunt contravenienți sancționați în mod repetat de Poliția Locală, care îi vizează și îi regăsește în teren.

  Mai exact, B.C.F., un tânăr de 21 de ani, cu domiciliul în Sântana, LVI, un tânăr de 23 de ani, din Sintea Mare, B.P.F., un tânăr de 21 de ani, din Arad, și P.R.A. în varsta de 26 de ani, erau căutați pentru diverse infracțiuni și având mai multe dosare penale pe rol, au fost prinși de polițiștii locali, primul joi, al doilea vineri și ultimii doi astăzi, 14 noiembrie. L.V.I., suspect de furt dintr-un autoturism din Arad, a fost surprins vineri pe B-dul Revoluției, în fața Primăriei. B.C.F. și B.P.F. au fost prinși pe strada 6 Vânători, respectiv strada Cocorilor, iar P.R.A a fost predat în jurul orei 15:50, la secția de poliție de pe Calea Aurel Vlaicu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.