duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru tineri au fost reținuți după ce au închiriat un apartament, l-au distrus și au furat cuptorul cu microunde

  de Special Arad | 19 februarie 2021, 11:21 AM | Regional

  0

  Comunicat: Poliţiştii Secției 1 Urbană Timișoara au reţinut pentru 24 de ore 4 tineri, bănuiţi de furtul și distrugerea mai multor bunuri dintr-un imobil situat pe raza municipiului Timișoara. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

  La data de 17 februarie a.c., în urma investigaţiilor, poliţiştii Secției 1 Timișoara au reţinut pentru 24 de ore, 4 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 de ani. În fapt, în data de 12 februarie a.c., unul dintre cei 4 tineri a închiriat un apartament într-un imobil din Piața Victoriei din Timișoara, unde a stat cazat cu ceilalți 3 tineri pentru câteva ore. La plecarea din apartament aceștia au sustras mai multe bunuri(televizor, cuptor cu microunde și altele), totodată distrugând și alte bunuri, aducându-le într-o stare de neîntrebuințare, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei.

  Bunurile au fost recuperate de polițiști în proporție de 90%. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și distrugere, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.

  Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.