duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru străzi din Arad își primesc câte un nume

  de Raluca Medeleanu | 27 martie 2021, 3:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Consilierii locali vor supune la vot în cadrul ședinței de săptămâna viitoare aprobarea numirii a patru străzi de pe raza municipiului Arad, una situată în Micălaca, două în Westfield și una în Gai. Toate cele patru străzi se află înregistrate în categoria de impozitare „zona D”.

  Prima stradă este situată în interiorul cartierului Micalaca, pe un teren proprietate privată, identificat conform extrasului de carte funciară nr. 348493 Arad, iar numele propus spre aprobare este strada Iris.

  str iris arad

  Alte două străzi se situează în interiorul cartierului Westfield, fiind tot pe teren proprietate privată, identificat conform extraselor de carte funciară nr. 356526 Arad, respectiv nr. 356558 Arad, iar numele propuse sunt strada Recunoștinței și strada Inspirației.

  str recunostintei si str inspiratiei westfield

  Cea din urmă stradă a cărui nume va fi supus votului este situată în interiorul cartierului Gai, la fel ca celelalte pe un teren proprietate privată, identificat conform extrasului de carte funciară nr. 353450 Arad, iar numele propus este strada Libelulei.

  str libelulei arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.