Patru spectacole, în cea de a doua săptămână a „Lunii pline de Teatru”

  de Special Arad | 13 ianuarie 2015, 12:08 PM | Cultură

  0

  Mai precis, patru spectacole și cinci reprezentații. Aceasta este oferta celei de a doua săptămâni a LUNII PLINE DE TEATRU oferită de Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad publicului său, în cel de-al treilea an consecutiv de desfășurare a acestui proiect.

  Prima producție care vă așteaptă marți, la ora 19,00, în Sala Studio, este AL TĂU VECHI, CARAGIALE!, după I. L. Caragaile, în regia lui Valentin Voicilă. Joi seara, de la aceeași oră și tot în sala Studio, va reveni la rampă un alt spectacol de succes, care de ani de zile face săli pline – TILLSONBURG, de Malachy McKenna, în regia irlandezului Jimmy Fay. Pentru seara de sâmbătă (ora 19,00, sala Studio) teatrul arădean a programat o (re)întâlnire cu un spectacol în care emoția deține rolul principal – VIAȚA CA UN JOC UȘOR, după o idee din „Leichtes Spiel”, de Botho Strauß, în regia Alexandrei Gandi – Ossau.

  Vom încheia săptămâna cu două reprezentații ale aceluiași spectacol, programate duminică, de la ora 16,00 și ora 19,00 – CU SUFLETUL NU-I DE GLUMIT, de Dimitre Dinev, în regia lui Cristian Nedea

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.