Patru românce ne reprezintă la „Europenele” de gimnastică ritmică de la Kiev. Prestațiile arădencei Sonia Ichim pot fi văzute, duminică, pe TVR3

  de Dan Lazăr | 27 noiembrie 2020, 9:08 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatele Europene de gimnastică ritmică, ajunse la ediția cu numărul 36, se vor desfășura la Kiev (Ucraina), în acest weekend. Concursul senioarelor, cu reprezentantele României, ieșeanca Andreea Verdeș și arădeanca Sonia Ichim, va putea fi urmărit în direct pe TVR 3 duminică, 29 noiembrie 2020, în intervalul orar 14.00-18.00.

  Vicecampioană naţională în acest an, la individual compus, medaliată cu aur la panglică, cu argint la minge şi cu bronz la măciuci, gimnasta CSM-ului arădean a fost convocată în lotul României în locul Denisei Mailat (Olimpia București), nerefăcută după operaţie. Arădeanca va încerca să profite de marea şansă ce i se iveşte la final de 2020, chiar dacă se confruntă şi ea cu uşoare dureri la genunchi, fapt pentru care a şi fost menajată la Cupa României.

  La junioare, România va fi reprezentantă de surorile Drăgan, Annaliese şi Christina, ambele de la CS Sportul Studenţesc.

  Dată fiind situația pandemică, la Kiev se va concura doar la individual compus în acest frumos sport dedict în exclusivitate reprezentatelor sexului frumos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.