miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru persoane au murit la un eveniment de campanie din Mexic. Structura scenei s-a prăbușit

  de - | 23 mai 2024, 8:23 AM | Internaţional

  0

  Cel puţin patru persoane au murit miercuri seara în statul Nuevo Leon din nordul Mexicului, după ce o structură s-a prăbuşit la un eveniment de campanie pentru candidatul prezidenţial mexican Jorge Alvarez Máynez, a anunţat preşedintele ţării, scrie The Guardian, potrivit news.ro.

  Citând declaraţii ale guvernatorului local, preşedintele mexican Andrés Manuel López Obrador a confirmat că patru persoane au murit şi 15 au fost rănite.

  Jorge Alvarez Maynez, candidatul la preşedinţie din partea partidului Mişcarea Cetăţenească, a scris pe X că o rafală de vânt a provocat prăbuşirea scenei la evenimentul din oraşul San Pedro Garza Garcia, o enclavă bogată din apropierea centrului industrial Monterrey.

  Máynez însuşi a mers pentru scurt timp la spital, după ce o parte din scena de pe care se adresa susţinătorilor s-a prăbuşit. „Sunt bine şi sunt în contact cu autorităţile statului pentru a urmări ce s-a întâmplat. Singurul lucru important în acest moment este să ne ocupăm de victimele accidentului”, a declarat Máynez.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.