luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru indieni şi afgani ascunși într-un automarfar au fost prinși de polițiști la P.T.F. Nădlac II

  de Special Arad | 2 februarie 2022, 10:57 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II cu sprijinul colegilor de la Biroul Poliției Autostrăzi Nădlac-Deva au depistat patru cetăţeni din India şi Afganistan, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu burete pentru antifonare auto.

  În data de 01.02.2021, în jurul orei 18.00, la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră au efectuat, cu sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi Nădlac-Deva, controlul asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un cetățean român. Șoferul se deplasa pe ruta Turcia – Austria și transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, burete pentru antifonare auto. Acesta a informat autorităţile despre faptul că se aud zgomote în semiremorcă şi că are suspiciunea că sunt ascunse persoane.

  În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, patru cetăţeni străini.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni din Afganistan și India.

  În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.