marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru hopuri de coșmar pentru trenul București – Arad, ajuns la destinație cu 274 de minute întârziere!

  de Dan Lazăr | 20 iunie 2024, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ceea ce începe prost – a se citi defectarea locomotivei la Periș – continuă la fel – probleme tehnice și în stația Ploiești Vest, iar apoi schimbare mijloc de remorcare în Vinţu – și se termină și mai prost – viteză redusă și noi acumulări a minutelor de întârziere (40), din cauza restricţiilor în zona şantierelor de la Ilia și Ilteu. Asta au trăit, pe propria piele, călătorii trenului 472 București Nord – Arad, ajunși la destinație cu aproape cinci ore întârziere, în dimineața celei mai lungi zile a anului, 20 iunie. Unde mai pui că au trebuit să suporte și condițiile caniculare ale perioadei…

  Trenul IRN 472 Bucureşti Nord – Curtici, căruia miercuri seara i s-a defectat locomotiva la Periş, înregistrând deja o întârziere estimată la două ore şi jumătate, a ajuns la Arad cu peste 4 ore întârziere după ce au fost înregistrate probleme tehnice şi în staţia Ploieşti Vest, apoi a fost necesară schimbarea mijlocului de remorcare, acestora adăugându-li-se şi restricţiile de viteză din zonele cu lucrări.

  „Trenul 472 a înregistrat întârzierea din cauza unor probleme tehnice la locomotivă în apropiere de Periş (+149 min) şi în Ploieşti Vest (+55 min), apoi pentru schimbare mijloc de remorcare în Vinţu (+19 min), şi cca 20 minute din cauza restricţiilor în zona şantierelor de la Ilteu şi Ilia”, explică reprezentanții CFR.

  Inițial, trenul IRN 472 Bucureşti Nord – Curtici a fost oprit, miercuri seară, în apropiere de Periş, după ce locomotiva s-a defectat. În tren se aflau aproximativ 300 de persoane, iar din cauza căldurii au fost trimise ambulanţe din Bucureşti şi Dâmboviţa. Două persoane au fost asistate medical, fără a avea nevoie de transport la spital. Trenul a repornit după ce a ajuns o altă locomotivă la acel moment. Au urmat problemele menționate, astfel că în gara CFR Arad călătorii au pus piciorul la ora 09.06, după o întârziere ce a acumulat 4 ore și 34 de minute!

  Citește și: Trenurile Soarelui au pornit cu stângul: Arad – Constanța, 146 de minute întârziere! Călătorii unui alt tren spre București, transportați cu autocarul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.