duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru cetăţeni străini depistați de polițiștii de frontieră arădeni

  de Special Arad | 26 august 2021, 12:17 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat patru cetăţeni din Maroc și Libia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos.

  În ultimele zile, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat în apropierea liniei de frontieră două grupuri  de câte două persoane care se deplasau pe jos către granița cu statul vecin. Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, acestea au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor.

  În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt doi cetățeni din Maroc, în vârstă de 26, respectiv 27 de ani și doi cetățeni din Libia de 28 și 34 de ani.

   În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.