luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Patru bărbați reținuți în urma unor percheziții la Arad și Timiş

  de Special Arad | 8 decembrie 2022, 6:02 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, au pus în aplicare 6 mandate de percheziții domiciliare, în județele Arad și Timiș.

  În urma perchezițiilor desfășurate, în 5 imobile din județul Arad și una din județul Timiș, au fost găsite și ridicare în vederea continuării cercetărilor 7 arme de fabricație industrială și confecționate artizanal, 216 bucăți cartușe letale cu capsa nepercutată, 2 lunete, câte un dispozitiv de tip night vision și cameră de supraveghere vânat, 16 lanțuri din cablu metalic și alte componente pentru arme letale. Totodată, au fost confiscate 46 kilograme de carne proaspătă de vânat și aproximativ 30 de trofee de vânat : cerb comun, căprior și colți vânat.

  În baza probatoriului administrat, 4 bărbați, cu vârste între 28 și 64 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Lipova cu propunerea luării de măsuri preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

  Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Arad, Secției 2 Rurală Arad, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiș, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad și Serviciul pentru Operațiuni Speciale

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.