duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru arădeni care nu au respectat măsura carantinării, prinși de jandarmi

  de Special Arad | 27 decembrie 2021, 2:47 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 24-26 decembrie, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2 și verificări la domiciliul persoanelor care aveau obligația legală să stea în carantină, în urma întoarcerii acestora din diferite țări declarate zone cu risc epidemiologic ridicat.

  Astfel, în urma verificărilor efectuate la peste 60 de adrese, jandarmii au constatat că patru persoane nu au respectat obligația legală, fiind plecate de la domiciliu. Luându-se legătura telefonică cu cei în cauză, jandarmii au aflat zonele în care se găsesc, respectiv la diferite adrese din municipiu și chiar în alt județ.

  Având în vedere cele constatate, cele patru persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 49 de ani, din Arad, au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 4.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Astfel de acțiuni se vor desfășura pe toată perioada stării de alertă și se vor avea în vedere modul de respectare a prevederilor legale și a măsurilor sanitare, privind limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.