Patru arădence vor reprezenta Aradul la concursul „Miss Transilvania”

  de Special Arad | 20 august 2015, 4:47 PM | Beauties | Monden | Topic special

  0

  Miss Arad 2015 și încă trei fete participante la concursul arădean de frumusețe de anul acesta vor reprezenta orașul nostru la „Miss Transilvania 2015”, un eveniment fulminant, care va aduna zeci de tinere superbe din toate colțurile Ardealului în data de 23 august 2015, la Zilele Orașului Bistrița.

  Cele patru arădence sunt Miss Arad 2015 – Bianca Tirsin (16 ani), Alexandra Damian (17 ani), Andra Izabela Pasc (16 ani) şi Lorena Troi (17 ani).

  În timp ce douăzeci de fete din mai multe orașe își vor disputa prestigioasele titluri puse în joc, altele doar vor defila pentru publicul bistrițean, iar unele vor juriza, folosindu-și experiența acumulată în lumea modelingului și televiziunii pentru a o desemna pe cea mai frumoasa dintre frumusețile Ardealului.

  Printre numeroasele surprize pregătite de Primăria Municipiului Bistrița, Centrul Cultural „George Coșbuc” și MissTv, se numără și prezența lui Vlad Morar, câștigătorul titlului Mister Transilvania 2015.

  Câștigătoarea concursului va fi primi coronița de la Miss Transilvania 2014, orădeanca Bianca Petrița.

  Evenimentul „Miss Transilvania”, marcă înregistrată Miss TV, este organizat în parteneriat cu Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc”, în cadrul manifestărilor dedicate ”Târgului Mare al Bistriței”.

  Miss Arad 2015 – Bianca Tirsin

  Bianca Tirsin

  Lorena Troi

  Lorena Troi

  Andra Izabela Pasc

  Andra Izabela Pasc

  Alexandra Damian

  Alexandra Damian

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.