marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patrick Palcu, un cunoscut medic din Arad, s-a stins fulgerător la 41 de ani (FOTO)

  de Special Arad | 27 februarie 2017, 1:15 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Veste sfâșietoare pentru cei care l-au cunoscut pe medicul stomatolog din Arad, Patrick Palcu. Acesta s-a stins în weekend la doar 41 de ani. Prietenii lui spun că s-a întâmplat în somn. În luna iunie ar fi împlinit 42 de ani.

  A fost absolvent al Colegiului „Moise Nicoară” și al Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad.

  Nimic nu anunța această tragedie, iar durerea celor care l-au cunoscut se poate vedea și în postările pe contul de Facebook al lui Patrick.

   

  Ne mor prietenii, ne mor,

  Murim și noi în moartea lor,

  Și amintirile ne dor,

  Ne mor prietenii, ne mor…”

  Adrian Păunescu

  Odihnește-te în pace, Patrick Palcu!”, (Grațian)

   

  „Unele lucruri raman de neinteles, oricat de mult incerci sa ti le explici. Imi mi-e greu si sa imi adun gandurile, ai plecat mult prea brusc si mult prea devreme. Mergi in pace Patrick Palcu!” (Ciprian)

   

  „Dumnezeeeuleeee Doamneeee, mai imparti si dreptate din cand in cand??????? Sunt sfasiata!! Un om deosebit, un OM!!! Zbor lin printre sufletele impacate, odihna vesnica, Patrick Palcu! Sunt rupta in milioane de bucati… pauza..” (Raluca)

  condoleante

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.