luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Patiseria care a vândut merdeneaua „infectată” cu capsă de papetărie – amendată cu 3000 de lei de Protecția Consumatorului Arad

  de Special Arad | 31 mai 2016, 10:52 AM | Știri Arad

  0

  Într-un comunicat de presă trimis pe adresa tuturor redacțiilor din Arad, Comisariatul Județean pentru protecția Consumatorilor Arad, ne informează: „În cursul zilei de 30.05 .2016 la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor s-a depus o reclamație cu privire la existenta unui corp străin ( capsă papetărie ) într-un produs de patiserie (merdenea) comercializat de o patiserie din centrul orașului. Comisarii CJPC Arad au efectuat, în aceeași zi, un control pentru cercetarea reclamației depuse. În urma acestuia s-a constatat că nu se respectă toate operațiunile din fluxul tehnologic (nu se cerne făina) motiv care poate duce la apariția unor corpuri străine în produsul finit. În spațiul de păstrare-depozitare a materiei prime, sacii cu făină sunt deschiși , fără a fi protejați de contaminarea cu corpuri străine. Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amenda în sumă de 3000 lei și și-a însușit cele reclamate de consumator”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.