Pățăști! Poliția rutieră a încălcat regulile de circulație și a produs un accident în Zimandul Nou (FOTO)

  de Special Arad | 12 octombrie 2016, 10:46 AM | Știri Arad | Zimandu Nou

  0

  Din pozele postate pe grupul de facebook Radar ARAD se poate observa cum o mașină aparținând firmei de securitate GVA Security a fost accidentată ușor, fiindu-i șifonată partea din spate. A doua mașina care a fost implicată în tamponarea ușoară a fost una aparținând Poliției Rutiere.

  Incidentul s-a produs în localitatea Zimandul Nou și, în afară de caroseria puțin șifonată, nu au fost victime.

  Interesantă este cauza acestei tamponări ușoare, dar din ceea ce arată imaginile, se pare că cei care nu au respectat regulile de circulație sunt tocmai polițiștii rutieri. Felul în care sunt lovite cele două autoturisme denotă faptul că șoferul din mașina poliției nu a păstrat distanța regulamentară față de participantul la trafic din fața sa.

  E o vorbă la români care nu exclude pe nimeni, în funcție de situație… Pățăști!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.