luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pasager neobișnuit în Seattle. Un labrador călătorește singur, în fiecare zi, cu autobuzul

  de Special Arad | 14 ianuarie 2015, 2:21 PM | Animal Special | Video

  0

  Eclipse, un labrador negru din Seattle, se urcă zilnic în autobuz de la stația din apropiere de locuința sa și merge patru stații până la parcul pentru câini.

  Cățelușa are stăpan și tocmai obiceiurile acestuia, dublate de nerăbdarea ei, au învățat-o să meargă singură, cu autobuzul. Pentru că este cuminte și isteață, toată lumea o iubește.

  „Stă acolo ca un om! Toți șoferii de autobuz o știu”, „Urcă și coboară singură”, spun călătorii.

  Seattle este foarte permisiv în ceea ce privește animalele de companie iar câinii au voie să circule cu transportul în comun, cu câteva excepții, dar ei sunt însoțiți, în mod obișnuit, de stăpânii lor, a declarat un purtător de cuvânt al societății locale de transport, King County Metro Transit.

  Acesta a confirmat povestea mai puțin obișnuită, afirmând că este susținută atât de călători cât și de șoferi.

  Miles Montgomery, realizator la postul de radio KISW, mergea cu autobuzul săptămâna trecută când a remarcat un labrador stând pe scaun și privind atent pe fereastră.

  „A sărit pe scaun și am început să o mângâi, când tipul de lângă mine spune „ăsta e căinele care merge cu autobuzul la parc în fiecare zi, de unul singur”, a povestit Montgomery.

  „A început să dea din coadă când și-a văzut stația. A sărit de pe scaun și a ieșit din mașină, fugind către locul de joacă”, a adăugat acesta.

  Jeff Young, stăpânul lui Eclipse: „Ne despărțim, ea urcă în autobuz fără mine. O ajung din urmă în parc”.

  Surse: HotNews, Știrile ProTV, Reuters

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.