marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Partidul lui Vladimir Putin, pe primul loc la alegerile parlamentare

  de - | 19 septembrie 2021, 10:54 PM | Internaţional

  0

  Partidul pro-Putin se îndreaptă spre victoria alegerilor din Rusia. Este ultimul vot național înainte de alegerile prezidențiale din 2024 și Putin pare că este din nou pe val, potrivit Aleph News.

  Este de așteptat ca partidul Rusia Unită să câștige din nou, după ce mișcarea criticului de la Kremlin Alexei Navalny a fost interzisă. Câștigul așteptat de partidul de guvernământ va fi folosit de Kremlin ca dovadă a sprijinului pentru președintele Vladimir Putin, în ciuda situației deloc bune din ultimii ani.

  Partidul care îl susține pe liderul rus se confruntă cu o scădere în sondaje, dar rămâne mai popular decât oponenții săi. Rusia Unită deține acum aproape trei sferturi din cele 450 de locuri ale Dumei de Stat, iar această dominație a ajutat anul trecut Kremlinul să adopte reforme constituționale care îi permit lui Putin să candideze pentru încă două mandate de președinte după 2024, putând rămâne la putere până în 2036.

  Sursa: Aleph News

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.